HomeFAQRegisterLog in
Sc2MapPro 1.4.5 Released (patch 2.0.10 supported)
Diablo 3 Simple Hack released.
Get your official membership and try the new Swtor Bot!
Try the 4 state auto start, the auto inject-chrono-mules-researches and the macro bot!
GBot 1.4.1 Released! Pve Bot, speed hack, teleport hack and much more!
Want to donate something to help us?
Latest topics
» how to buy Sc2MapPro ?
by friuns Sat Aug 23, 2014 4:53 pm

» How to use my Map pro account pls??
by Admin Tue Jun 24, 2014 9:35 am

» Current Patch
by SC2Dude Thu Jun 05, 2014 9:14 pm

» error playing today
by bellaPatricia Sun Mar 16, 2014 7:43 pm

» New Units in HOTS not showing up on resources hud.
by bellaPatricia Sun Feb 16, 2014 9:53 am

» So much of silence
by parrupio Sat Feb 01, 2014 7:33 pm

» Signature Scanner 1.2.1 for SC2
by bellaPatricia Tue Jan 21, 2014 4:16 pm

» Downloaded and installed
by parrupio Sat Jan 11, 2014 4:29 pm

» working good
by parrupio Sat Jan 11, 2014 12:59 am

» I have a question
by Admin Mon Nov 25, 2013 8:06 am

» "Error into fields number line"
by Legionary Thu Oct 31, 2013 7:02 pm

» I'm having difficulties installing the MapHack
by Admin Mon Aug 12, 2013 6:43 am

» Auto Larva
by theDrag Thu Jun 27, 2013 1:02 pm

» FPs problems?
by thiele Mon Jun 03, 2013 2:56 pm

» HotS UNITS
by Admin Tue May 28, 2013 5:44 pm

» Little success story... and an obvious thumbs up!
by SC2Dude Sat May 18, 2013 7:42 pm

» Leveling SC2 HoTS/WoL up to MASTER from BRONZE
by LevelingSC22 Tue May 14, 2013 6:11 pm


Share | 
 

 zerg bot bug?

Go down 
AuthorMessage
Gothbuster



Posts : 4
Join date : 2011-02-25

PostSubject: zerg bot bug?   Mon Apr 18, 2011 8:19 pm

Does other zerg players have some bugs like me like have the screen rush the top right of the screen every 5 min when your're micro your unit or having all your hatch in the hotkey 5 just diseapear ingeame ? cause tonight i've lost almost 10 game juste because of this and just wondering if that was just for me of if that was normal ^^ because it's a little embarasing
Back to top Go down
Admin
Admin
avatar

Posts : 2545
Join date : 2010-11-13
Age : 48
Location : Solar system

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Mon Apr 18, 2011 8:27 pm

No it's not normal Smile

Did you downloaded last beta?
Did you press F8 or disable auto units checkbox when heavy micro-managing?
Back to top Go down
http://www.gamebotdev.com/
Gothbuster



Posts : 4
Join date : 2011-02-25

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Mon Apr 18, 2011 8:36 pm

well every time i micro my units i disable the bot and everytime it works very well but since today even with the beta 11 my hatch disapear from my hotkey and i''ve juste my main hatch on my hotkey 5 don't know why cuz for me the bot was running very well since today maybe i need to reinstall it ^^
Back to top Go down
Admin
Admin
avatar

Posts : 2545
Join date : 2010-11-13
Age : 48
Location : Solar system

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Mon Apr 18, 2011 8:41 pm

Very strange behaviour... someone else is experiencing the same problem?
Back to top Go down
http://www.gamebotdev.com/
DaxxTrias

avatar

Posts : 185
Join date : 2010-12-24
Age : 30
Location : USA

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Mon Apr 18, 2011 8:46 pm

I only play zerg and I've not experienced any of this so far.

By far the worst part for me is when the bot somehow adds my attack force into the hatch group, which makes it freak out.

Its like .. 5 -> S -> D, and it does this every second making it fairly obvious its a bot

That and sometimes a window will disappear, I'll reload the bot and get invalid SC2 version

That is the extent of the problems for me though.
Back to top Go down
Admin
Admin
avatar

Posts : 2545
Join date : 2010-11-13
Age : 48
Location : Solar system

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Mon Apr 18, 2011 8:50 pm

I constantly check if you the user are pressing the shift key before and during bot operations.
Sc2MapPro also relsease these keys before doing his job, but i miss something that i cannot understand ( at the moment)
I do not want to add another hook..... but if it's needed....
Back to top Go down
http://www.gamebotdev.com/
rudeone

avatar

Posts : 123
Join date : 2010-12-17

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Mon Apr 18, 2011 10:11 pm

Admin wrote:
Very strange behaviour... someone else is experiencing the same problem?
nope
Back to top Go down
katieem



Posts : 364
Join date : 2011-01-07

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Tue Apr 19, 2011 3:27 am

No issues admin, I had those problems with an earlier beta though!
Back to top Go down
n1ck3vans



Posts : 35
Join date : 2011-01-09
Age : 29
Location : England

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Tue Apr 19, 2011 3:46 am

My camera shoots to the top right corner alot while playing zerg too, it usually happens when it is injecting lava.
Back to top Go down
mooman12



Posts : 1
Join date : 2011-04-07

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Tue Apr 19, 2011 5:54 am

Agree - mine does that as well occasionally and it makes microing very difficult because sometimes it will tell all my units to accidentally head to the upper right hand corner of the map
Back to top Go down
theUnknownDead



Posts : 239
Join date : 2011-03-25

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Tue Apr 19, 2011 6:26 am

There are some other issues. I also have the problem that the bots jumps to the upper right corner. Sometimes it opens the "help".
But I had it often that the bot just freaked out: Sometimes it forgets the main hatch group (like the posters above) and then its unplayable. One time I had a "bad-hook-problem". My mouse was disabled by the bot. Luckily I read about this problem here, and what to do.
I often have the problem that the bot is just doing the same thing every half second without success. It makes an action and the game prints and error (f.e. injecting on an already injected hatch). Than that starts to loop and I am near a nervous breakdown because its unplayable.

It seems there are some major issues here.
Back to top Go down
katieem



Posts : 364
Join date : 2011-01-07

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Tue Apr 19, 2011 9:58 pm

If I remember correctly these are all the top problems the developers are testing for atm.

Cheers
Back to top Go down
Zergsensation



Posts : 306
Join date : 2011-02-28
Location : London, United Kingdom

PostSubject: Re: zerg bot bug?   Wed Apr 20, 2011 12:31 am

Yea i get this a tonne too, for me i cant play on some maps, slag pits especially because this happens so often on that map
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: zerg bot bug?   

Back to top Go down
 
zerg bot bug?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
The Game Bot Developers Community :: Members :: Sc2MapPro-
Jump to: