HomeFAQRegisterLog in
Sc2MapPro 1.4.5 Released (patch 2.0.10 supported)
Diablo 3 Simple Hack released.
Get your official membership and try the new Swtor Bot!
Try the 4 state auto start, the auto inject-chrono-mules-researches and the macro bot!
GBot 1.4.1 Released! Pve Bot, speed hack, teleport hack and much more!
Want to donate something to help us?
Latest topics
» how to buy Sc2MapPro ?
by friuns Sat Aug 23, 2014 4:53 pm

» How to use my Map pro account pls??
by Admin Tue Jun 24, 2014 9:35 am

» Current Patch
by SC2Dude Thu Jun 05, 2014 9:14 pm

» error playing today
by bellaPatricia Sun Mar 16, 2014 7:43 pm

» New Units in HOTS not showing up on resources hud.
by bellaPatricia Sun Feb 16, 2014 9:53 am

» So much of silence
by parrupio Sat Feb 01, 2014 7:33 pm

» Signature Scanner 1.2.1 for SC2
by bellaPatricia Tue Jan 21, 2014 4:16 pm

» Downloaded and installed
by parrupio Sat Jan 11, 2014 4:29 pm

» working good
by parrupio Sat Jan 11, 2014 12:59 am

» I have a question
by Admin Mon Nov 25, 2013 8:06 am

» "Error into fields number line"
by Legionary Thu Oct 31, 2013 7:02 pm

» I'm having difficulties installing the MapHack
by Admin Mon Aug 12, 2013 6:43 am

» Auto Larva
by theDrag Thu Jun 27, 2013 1:02 pm

» FPs problems?
by thiele Mon Jun 03, 2013 2:56 pm

» HotS UNITS
by Admin Tue May 28, 2013 5:44 pm

» Little success story... and an obvious thumbs up!
by SC2Dude Sat May 18, 2013 7:42 pm

» Leveling SC2 HoTS/WoL up to MASTER from BRONZE
by LevelingSC22 Tue May 14, 2013 6:11 pm


Share | 
 

 New Units in HOTS not showing up on resources hud.

Go down 
AuthorMessage
lancerx78



Posts : 75
Join date : 2012-03-11

PostSubject: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Mon Oct 28, 2013 5:02 am

I really wasnt aware of this until recently when I died to some widow mine drops lol, I think they show up on my minimap because i set icons for them but they don't show up on my resources hud, and I believe they don't show in game alerts either, because I use voice reader studio for audio warning on certain units.

Is there a way I can fix these to show up ?

Thanks.
Back to top Go down
SC2Dude



Posts : 510
Join date : 2011-07-26

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Wed Oct 30, 2013 3:52 pm

lancerx78 wrote:
I really wasnt aware of this until recently when I died to some widow mine drops lol, I think they show up on my minimap because i set icons for them but they don't show up on my resources hud, and I believe they don't show in game alerts either, because I use voice reader studio for audio warning on certain units.

Is there a way I can fix these to show up ?

Thanks.

U r right... does not show up for me also.
Back to top Go down
bellaPatricia



Posts : 133
Join date : 2012-02-26

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Thu Oct 31, 2013 2:55 pm

I'll check this out later.

Maybe there is a solution I can provide!
Back to top Go down
Legionary

avatar

Posts : 119
Join date : 2010-12-11

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Thu Oct 31, 2013 6:49 pm

Be certain to have the latest "Units.dat" from 1.4.5 test.

Also make sure to have enabled both WidowMine and WidowMineBurrowed in the filter section, see http://postimg.org/image/4oovk147l/

Hope these might help Smile
Back to top Go down
lancerx78



Posts : 75
Join date : 2012-03-11

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Tue Nov 05, 2013 7:42 am

Legionary wrote:
Be certain to have the latest "Units.dat" from 1.4.5 test.

Also make sure to have enabled both WidowMine and WidowMineBurrowed in the filter section, see http://postimg.org/image/4oovk147l/

Hope these might help Smile
Oh wow, yea this was exactly the problem, Thanks so much.

Just another question, is there a way to show what units are actually building? I know it shows and announced when they pop out in play, but was just curious if we could see if a unit was building. Thanks again.
Back to top Go down
Legionary

avatar

Posts : 119
Join date : 2010-12-11

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Thu Nov 07, 2013 10:58 pm

lancerx78 wrote:
Oh wow,  yea this was exactly the problem, Thanks so much.

Just another question, is there a way to show what units are actually building? I know it shows and announced when they pop out in play, but was just curious if we could see if a unit was building. Thanks again.
There's not really a way right now. I know bellaPatricia was working on something (see the bottom of this thread: (Click)), but I don't know how far that is developed. Smile
Back to top Go down
bellaPatricia



Posts : 133
Join date : 2012-02-26

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Thu Feb 06, 2014 12:54 pm

Does anyone have a valid Units.dat- file?
Mine seems to be completely broken and the one from the core- files is the wrong one.

Colossus has the Id 38 (the corefiles- Units.dat file is 29)


It actually drives me insane right now.
I might just throw that into the project and compile it!


Edit: What the fuck am I reading?
Code:
unit.unit_model -= 9;

Edit2: Actually rewrote the entire file..
Just incremented the values with 9 and changed the wrong ones.
What a mess.

ALL USER SHOULD GET A NEW UNITS.DAT
(Will be downloadable)
Back to top Go down
parrupio



Posts : 111
Join date : 2013-12-22
Age : 26
Location : New York

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Sun Feb 09, 2014 7:01 pm

Thanks very mucho!
Its working good on Windows 8.1 64bits

 bounce 
Back to top Go down
Zergsensation



Posts : 306
Join date : 2011-02-28
Location : London, United Kingdom

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Sat Feb 15, 2014 11:42 am

Hey bella still some bugs particularly with unit IDs, ones iv noticed

Rax Factory Starport. These entries do not appear on the resourceshud. They also do not appear in the filters list. Adding the relevant Ids to Filters.dat manually, eg adding 57;1, the barracks id, to a new line in the file makes the correct count of barracks display however the barracks icon is missing and the barracks is still absent from the filter list in the UI.


Unit ID for workers fixed however the worker count displayed in brackets at the top of resourceshud.ui is inaccurate, using old offset I guess, seems to be reading the same number as last time anyway. The same for the worker count on protosshud.ui, terranhud.ui, sbclass.ui

Also have you pushed your changes anywhere I was going to have a crack at fixing the aforementioned but I couldnt see your commit for your 2.1 updates on the SVN

Thanks for your work for this community we all really appreciate it.
Back to top Go down
bellaPatricia



Posts : 133
Join date : 2012-02-26

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Sat Feb 15, 2014 2:58 pm

Zergsensation wrote:
Hey bella still some bugs particularly with unit IDs, ones iv noticed

Rax Factory Starport. These entries do not appear on the resourceshud. They also do not appear in the filters list. Adding the relevant Ids to Filters.dat manually, eg adding 57;1, the barracks id, to a new line in the file makes the correct count of barracks display however the barracks icon is missing and the barracks is still absent from the filter list in the UI.


Unit ID for workers fixed however the worker count displayed in brackets at the top of resourceshud.ui is inaccurate, using old offset I guess, seems to be reading the same number as last time anyway. The same for the worker count on protosshud.ui, terranhud.ui, sbclass.ui

Also have you pushed your changes anywhere I was going to have a crack at fixing the aforementioned but I couldnt see your commit for your 2.1 updates on the SVN

Thanks for your work for this community we all really appreciate it.

We changed to sourceforge and use git - SVN is just crap.
There are some serious problems with the Bot, too.
All the ID's are static and have to be retyped manually.

I try to rebuild it. But I'm not very active atm.

Anyway, thanks for the report.
I'll look into it and verify that!
Back to top Go down
Zergsensation



Posts : 306
Join date : 2011-02-28
Location : London, United Kingdom

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Sun Feb 16, 2014 3:40 am

Add tanks to that list, shows up on filters tab, entries in Filters.dat are correct however the tank count is not displayed, so I guess wrong ID or something. Is that git public or not it was asking me for details when I tried to clone it
Back to top Go down
bellaPatricia



Posts : 133
Join date : 2012-02-26

PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   Sun Feb 16, 2014 9:53 am

Zergsensation wrote:
Add tanks to that list, shows up on filters tab, entries in Filters.dat are correct however the tank count is not displayed, so I guess wrong ID or something. Is that git public or not it was asking me for details when I tried to clone it
It's private of course.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: New Units in HOTS not showing up on resources hud.   

Back to top Go down
 
New Units in HOTS not showing up on resources hud.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
The Game Bot Developers Community :: Members :: Sc2MapPro-
Jump to: